2010-01-31
 21:54:18

Ny uppdatering

Ledsen för en dålig uppdatering, men jag har inte alls haft någon lust med att uppdatera.. Har njutit av att vara med vänner och pojkvännen. I fredag så flyttade Elin och Sunke till Tullinge så jag hjälpte dom emd flytten och de gjorde även Fredrik också. Vi hade en as najs kväll som fortsatte vidare på Picasso där de var så mycket folk att de inte ens fanns sittplatser till häften av alla som var där. Väl när vi var på pickan så träffade man sjukt mycket folk som man inte träffat på 100 år. En av dom som jag träffade där var Sandra.


Hahaha snyggaste bilden ever * eller inte *

2010-01-26
 23:01:56

Falsksanning snart avslöjad!

Asså ibland är jag så jävla sjukt bra! Jag hade noll att göra inatt så jag ägnade min lilla extra tid åt att spåra en viss IP adress, den som går till Falsksanning [FS] . Jag vet ju att paow är ute efter att få reda på vem de precis som vi alla säkert är. Nu har jag mailat paow om uppgifterna och mer ska jag få reda på. Vet redan vart "hon" bor så de är ju på god väg i alla fall!

2010-01-25
 23:37:00

Så klockren!

2010-01-24
 22:30:32

Lön imorgon!

Hej Sötnosar!

Ledsen för en dålig uppdatering. Men jag har verkligen njutit av helgen med Älskling och igår var jag även med en av mina barndoms vänner Beatrice. Jag och bea tillbringade kvällen i södertälje tillammans bara vi 2 fast de egentligen inte skulle vara så. Vid kvar över 1 kom älsk och hämtade oss.

Jag har haft en extrem huvudvärk i nästan 13 timmar.
Tills jag somnade om efter middagen så nu är den bort *peppar peppar ta i trä* . Hoppas verkligen inte den kommer tillbaka..

Imorgon då? Jo de är lön, så jag ska först gå och sola hade jag tänkt mig, och nu har jag kameran hemma så de blir massor med bilder. Sen åker jag och köper hårfärg som jag sen ska tvinga min syster att färga på mig. Hoppas på att de blir en bra lunch också. Längtar efter en god sallad som jag åt herromdagen!


Bilden som egentligen skulle upp för någon dag sen

2010-01-23
 05:35:05

Nattbloggning!

Det har vart en ganska seg dag. Men gick som sagt upp väldigt tidigt (för att vara mig) så nu är jag helt död i kroppen. Kom precis hem från Elin och Sunke som vi hämtade i Salem. Så nu lär jag ju somna och sova ett bra tag in på eftermiddagen (om jag har tur) . Vi får höras när jag vaknar igen! (haha låter som jag aldrig mer kommer vakna typ)

2010-01-22
 14:43:35

Lunch

Nu sitter jag i sängen och fryser som en *pip* . Jag vet inte men jag tror att jag håller på att bli sjuk? Nej de får vi verkligen inte tro för jag har inte tid med att vara sjuk.. Jag tog med mig lunchen hem istället, de blev en ost&skink sallad för min del. Skulle lagt upp en bild på den men eftersom att min telefon inte vill lyda mig så blev de inte så.

Ska nog ta en tupplur!

2010-01-22
 11:02:28

Ni blir tyvärr..

Jag är jätte ledsen men idag kommer de bli sämsta uppdateringen ever! Nu ska jag snart åka och möta min syster, sen ska jag träffa en kompis och äta lunch , och sen efter de ska jag träffa Fredrik. Och därför blir ni lidande idag tyvärr.


Två bilder från alldeles nyss!

 

2010-01-21
 23:27:12

Rätt svar är..

Snart är fan klockan 00.00 redan? Jag har vart upptagen med att färga håret och försökt ringa och väcka min pojkvän som är helt omöjlig. Men han ska få sova stackarn.

det var många av er som gissade
på att jag skulle färga håret brunt och svart? Jag tänkte de först faktiskt, men jag ville inte de, utan jag färgade håret blont IGEN. Så nu ser de inte lika förjävligt ut faktiskt. Så grattis till [Elin] som gissade rätt på blont..

Nu ska jag krypa ner i sängen!

2010-01-21
 13:51:51

Färga håret ikväll

Nu är jag klar. Egenetligen skulle jag gått upp vid 11 idag, men jag var så jävla trött så jag kom inte upp ur sängen så de blev 2 timmar extra sovmorgon haha. Nej men nu måste jag skynda mig, ska hinna förbi och köpa hårfärg också. Kan ni gissa vilken färg? Rätt svar får en länk.

2010-01-21
 12:59:54

6 Månder igår!

Godmorgon Bejbs!

Idag väntar en dag på jobbet för mig.. Mellan klockan 16:00 - 21:00 kommer jag att vara på jobbet. Sen är jag ledig hela helgen faktiskt. Ska bli superskönt. Vill egentligen gå och se Snabba Cash, men vi får se hur de blir med den saken.

Igår btw så firade jag och Fredrik 6 månader tillsammans, gulligt va? Vi blev som sagt tillsammans den 20 Juli för er nötter som inte kunde räkna ut de (Haha)

Nu är de dags för en dusch, sen göra sig iordning..


Coolt va ? Det tycker jag ialla fall.

2010-01-20
 22:13:18

26 Minuter

Jag hatar verkligen att vara BLEK! Asså jag säker inte att de är fel med att vara blek, men på mig själv så hatar jag verkligen det. Så förut i November så solade jag och Elin 2 ggr i veckan, men sen glömde vi bort de nu när de har vart jul och allt. Men IDAG så gick jag och syster yster och solkade tillsammans. Det blev en 26 minutrare, jätte skönt faktiskt. Så nu känner jag mig inte lika blev längre.


Brukar ni sola solarium?

2010-01-20
 16:33:40

Rockigt värre!

Jag har en barndoms vän till mig, vi har vart vänner sen vi var 6-7 år. Och med henne så kan verkligen allt hända, och inte bara de man har aldrig tråkigt med henne. Så i sommras så tog vi alltid en filt och la oss på en gräsmatta någonstans med en dunk vin och hade så jävla kul. Vi eldade upp halva gräsmattan också haha. Men här kommer en rockvideo där Bea visar hur de går till.

2010-01-20
 15:43:40

13 timmar sömn

Somnade runt 02 inatt och vaknade 13 timmar senare. Där kan vi snacka om utvilad. Fast de var faktiskt jätte skönt att få sova så länge med tanke på att jag har fått sova jätte lite dom senaste dagarna.

Nu har Fredrik åkt till en kompis till honom som
ska hjälpa han med att laga hans bil, för de är massa fel på den. Och vad ska jag göra då? Jo jag får väl sitta här och uggla tills han kommer hem igen om ca 3-4 timmar? Sen ska han åka iväg och jobba så då åker jag hem.


Nyårsafton 07-08



2010-01-20
 01:29:29

Detta gör mig FÖRBANNAD !!

Något som får mig riktigt förbannad är när man säger att 2 kr per medlem ska gå till katastrofen i haiti och sen visare de sig att de är en grupp som man stödjer nekrofiler i istället! Jag blir alltså så jävla förbannad. Där kanske de sitter 20 tusentals barn i Haiti och väntar på hjälp eller pengar från alla världens hörn och här hemma i SVERIGE så sitter de några (säkert) äckliga gubbar på sina feta rövar och lurar människor! Tänk om detta hade vart en ÄKTA Facebook grupp, förstår ni då hur mycket pengar vi kunde hjälp dom med?


[Klicka på bilden för att läsa hela artiken]

2010-01-19
 17:40:51

Dagens Fråga?

Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.. Om alla i Sverige kunde skänka 1 kr så hade vi haft ca 9 Miljoner kronor nu. Så jag hoppas verkligen att alla kan bidra med något. Vi bor i ett land som inte har krig, vi får mat på bordet varje dag och de finns jobb..SÅ VAR MED DU OCKSÅ !

 

2010-01-19
 16:35:30

Vad gör man ? :O

Kollade min facebook nu när jag kom hem.. Här kan vi snacka vänförfrågningar !

2010-01-19
 09:58:36

Planerna för idag..

Godmorgon Godingar!
Känns skönt att ha fått sovit ut och vaknat hur piss som helst. Sov som sagt bara några timmar igår natt. Idag har jag inte så mycket planerat eftersom att jag är ledig. Men de jag har planerat just nu är detta...

2010-01-18
 22:42:20

Din dumma idiot

Att jobba på Mc donalds är absolut inge fel. De är ett jobb för oss unga att få känna på att komma ut i arbets livet. Men får sjukt bra erfarenhet av att ha jobbat på mc donals. Du måste bland annat vara stresstålig och kunna jobba i team. Vilket du absolut aldrig skulle klara av, för du är verken snäll mot dina vänner så hur skulle du då funka i ett team arbete? Jag har i alla fall ett jobb till skillnad från vissa andra som absolut kanske aldrig kommer få de? Vem fan kommer vilja anställa dig den dagen du lyften på röven och när bloggvärlden dör ut? INGEN

Någon mc donalds chef? Jag har bara 1 och han läser absolut inte din blogg och han är nöjd med mina insattser hos dom. De finns ingen chans i världen att han skulle sparka mig på grund av att du skriver så!

Och om jag är blind på ena ögat? Jag står i alla fall för de. Du är ju så miss nöjd med dig själv att du måste pumpa upp läpparna och trycka in silikon i brösten för att ens få uppmärksamheten. Du har din feta fula kille för att du ser ut som du gör, och du hoppas säkert på att få fler nu när du ska göra Pamela Andersson tuttar, men alla kommer bara skratta år dig.

Jag hade aldrig velat sett ut som dig. Jag är nöjd med mitt utseénde, och jag kan förstå att du absolut inte är de med ditt fula ansikte!

ATT JOBBA PÅ MC DONALDS ÄR ABSOLUT INGE FEL !
2010-01-18
 14:24:05

Jag har fobi för nålar

Är de något som jag verkligen hatar är de NÅLAR! Jag som borde vara van med nålar vid detta lag. Men jag är så jävla känslig, så fort jags ka ta en spruta börjar jag gråta som en 4 åring. Men de går bra att Tatuera sig och Pierca sig också. För de är inte alls samma sak som dom där läskiga nålarna på sjukhus.


Detta är bara någon timme efter att jag hade tagit hålet, ser ni hur svullet de är ?
2010-01-18
 12:54:15

Vilken j*vla hårfärg?

Asså när de gäller hårfärger så har jag så jävla svårt att bestämma mig vilken färg jag ska ha? Jag har haft alla möjliga färger men absolut ingen som jag vill ha föralltid liksom. Ibland vill jag vara blond ibland vill jag vara brunett.. Men varför ska de vara så jävla svårt att bara ha en jävla hårfärg för ?


Vad tycker ni ?

2010-01-18
 11:17:49

111 nya mail

Vad är de jag ser nu på morgonen när man ska kolla mailen? Jo från att jag tömt den tidigare igår på dagen till att de är 111 stycken olästa mail. De är allt från hatmail till massa läsarfrågor. Hur kul som helst faktiskt. Ni vet ju vart jag kan nås någonstans *Pekar uppåt* där har ni min mail!

2010-01-18
 02:07:29

De finns alltid med mig



2010-01-17
 17:49:40

TÄVLING ! (Hemligt pris)

2010-01-17
 10:02:20

Måste sova snart

Jag tror att jag håller på att bli sjuk, men de kan ju också vara så eftersom att jag inte har normala sovtider. Har inte gått och lagt mig en men tänkte göra de snart. Jag ska även fixa en tävling, där ni kan vinna ett hemligt pris. Vad ni är får bara vinnaren veta! men detta tar vi om en stund!

2010-01-16
 16:30:09

En bloggläsare

En gullig bloggläsare :)

2010-01-16
 15:55:49

LÄS INTE OM DE INTE PASSAR!

Godmorgon!

Det är de för mig i alla fall. När vi kom hem igår så började vi titta på skärgårds doktorn som är så grymt bra, så vi kunde ju inte sluta titta på de utan kollade enda fram till klockan 6, sen var de verkligen läggdags eftersom att Fredrik egentligen skulle lagat bilen idag, men han som skulle göra de har blivit sjuk så vi måste planera om allt nu. SUCK!

• TILL ER IDIOTER SOM KOMMENTERAR!
INGEN HAR TVINGAT DIG ATT GÅ IN PÅ MIN BLOGG, UTAN DU GÖR DE FÖR ATT DU STÖR DIG ELLER HUR? JAG BRYR MIG INTE ETT SKIT OM ERA IDIOTISKA KOMMENTARER, DE ÄR NI SOM BORDE SKÄMMAS!! LÄS INTE OM DE INTE PASSAR FATTAR DU ?


2010-01-15
 22:28:09

Nu är man Populär

Nu börjar vännförfrågorna stiga, man börjar bli lite poppis :)
2010-01-15
 22:05:27

Synd om lilla Jonas...

Jag vet knappt vem du är. Men Alexandra pratade om dig väldigt mycket när ni dejtade samtidigt som hon var tillsammans med Erik på avstånd. Jag vet bara att du var så kändis kåt att du ville ha uppmärksamhet därför dejtade du Kissie. Men de gick inte som du ville, så du blev bortglömd. Och Kissie gick tillbaka till Erik. Synd om dig jonas att du måste söka uppmärksamhet på någon du inte ens känner.. Du är ju mer pantetisk än vad jag är? *Host*

Jag hade inte vart direkt stolt att ha dejtat Kissie..

2010-01-15
 21:32:19

Frågestund!!

Fråga vad ni vill fram tills imorgon 12:00

2010-01-15
 18:55:03

Bea om sina dubbelhakor

Här har vi en video som jag heller inte kan sluta skratta år. Det är min vän bea som pratar om sina dubbelhakor och hur mycket dom är värda osv. Ja ni kan ju se själva. Hahaha

2010-01-15
 17:56:52

Lets Dance och ett glas vin!

Hej mina sötnosar!
Fan somnade som sagt klockan 7 imorse för att jag har totalt vänt på dygnet. Men jag vaknade runt 3 tiden och då hade jag ändå försovit mig för klockan skulle ringa på 1 men jag måste ha stängt av den i sömnen.

Idag ska jag och Bejb hem till Elin och Sunke och kolla på Lets dance och dricka ett glas vin. Nu låter man som en gammal kärring men de är faktiskt gott med vin ibland.

2010-01-14
 22:24:12

Jag kan inte sluta skratta!

2010-01-14
 21:23:44

Jag tjänar pengar på videobloggar!

Visste ni att dom flesta som bloggar inte längre ladda upp sina videobloggar på youtube utan på ett annat ställe där man får betalt för varje klick . Summan som man får för varje videoblogg är helt olika och slutsumman varje månad kan variera ganska mycket. Ena månaden kan man få ut ganska mycket medans en annan månad kan gå sämre.

2010-01-14
 14:45:52

Jag vill inte frysa!

Nej nu kan man inte sitta här längre.. Jag måste snart börja röra mig till bussen för att åka och jobba. Hoppas bara dom har fixat värmen så man slipper frusa som en kossa där. Jag är i alla fall på strålande humör idag även fast jag somnade sent och vaknade tidigt.


Shit vad långt hår jag har fått ;)


Tröjan är från Vero moda, och flätorna måste jag ha idag.

2010-01-14
 14:03:48

För mig är de godmorgon

Ska man söga godmorgon eller? För mig är de så i alla fall. Somnade runt 07 imorse och klockan ringde vid 13, då var de bara att gå upp och hoppa in i duschen. Nu har jag i alla fall fått på mig kläder och flätat håret för innan såg de ut som ett skatbo.

Jobba idag, mellan 16 till 21 ikväll.
Fast sen är jag lång ledig, och de menas med HELA FUCKING HELGEN! Bio blir de i alla fall i helgen med Linda och Chrippe.


Tur att man inte behöver Photoshopa sina bilder ;)

2010-01-14
 05:45:11

Och klockan ääär...

Alltså jag har inte gått och lagt mig än *duma duma emelie* Och jag som börjar jobba om 10 timmar, jag kommer vara helt cp trött. Men jag får skylla mig själv och jag måste vänta tills allt blir klart om de nu ens blir de innan jag hinner decka på tagenterna så kommer de bli ERROR.. Har ringt Fredrik men han jobbade och var upptagen, jag har även pratat med Keshia i 30 min på telefonen.. Så vad ska jag göra nu då ? Gå ut och hoppa i snön kanske? Nej för fan då fryser jag fan ihjäl. SOVA LÅTER SOM EN AS BRA IDÉ! ser ni vad klockan är ? ---> 05:45


Såhär trött är jag just nu !


Peace and godnatt !
2010-01-14
 01:03:34

Bara några GAMLA bilder !!

Jag kommer aldrig kunna somna tidigt ikväll.. Fast de gör ju inte så mycket faktiskt, jag börjar inte fören vid 16:00 imorgon och sen så kan jag ju prata med älskling hela natten om jag vill eftersom att han jobbar. Men jag tror att jag ska sitta här ett bra tag för nu håller jag på att föröver alla bilder från min andra dator till min bärbara som jag använder mest. Finns så mycket gammla bilder så man blir ju nästan generad. Ni sak få se en del..












2010-01-13
 16:13:44

Jag lär mig PS

Älskling fixade ju PS (Photoshop) till mig, men jag är verkligen hur kass som helst på det, så jag tog en bild på Pissie eftersom att hon är roligast att jobba med (med tanke på hennes ansikte) . Inte för att de går att göra henne speciellt snygg på något sätt.. Stackars kvinna att få gå och se ut som hon gör liksom. Hur som helst ska ni få se de jag gjort..


Den riktiga bilden!.. Ja ni ser ju själva!



Detta är då omgjort i Photoshop! Jag fixade bara bort alla hennes acne.

2010-01-13
 15:22:30

Somnade runt...

Godmorgon Snyggingar!

Åh vad jag hade velat kvar i sängen (vaknade nyss). Jag och älsklingen somnade inte fören vid 08:00 imorse för vi låg och kollade på 2/3 Irene Huss, och sen 3 avsnitt av skärgårds doktorn som är så bra, dom ska ju göra en film eller om dom inte redan har gjort de som kommer ut nu 2010.

Idag börjar älsklingen jobba natt och de innebär att jag ska sova hemma inatt. Har inte vart hemma sen julafton, så de är nog på tiden att jag åker hem lite, jag tror min familj saknar mig lite?

2010-01-12
 22:08:04

Lotta färgade håret!



Att färga håret vet vi alla är en säkerhets risk. Att man kan få allergi chocker av det starka ämnena som finns i färgen. Men att ha först provat om de ger utlsag och de visar sig inget men dagen efter vaknar upp och är helt svullen och man känner knappt igen sig själv är INTE OKEJ!

Att schwarzkopf som nu är företaget som orsakat olyckan nu inte ens ber om ursäkt eller på något sätt ersätter henne, dom ber istället Expressen ringa imorgon(Onsdag) för mer information. Jag tycker de är förjävligt och jag tror att de är fler än jag som tycker de?

Hur pigg blir man på att färga håret nu liksom? NOT

[Klicka här för att läsa artikeln]
2010-01-12
 18:54:21

Anna anka är ingen förebild!

Anna anka? Jag mår dåligt bara jag hör hennes namn.. Jag vet inte varför men mer pantad brud får man ju leta efter liksom? Hur kan man sitta och tro att om man äter brosk så får man inte cancer? Och hennes jävla dialekt får mig att spy. Jag tror inte jag är ensam om att inte tycka om henne.. Jag förstår inte hur man kan ha den människan som förebild?

2010-01-12
 16:50:27

Dumma idiot?

Såg en sån jävla korkad kommentar i ett av Kenzas inlägg.. Jag undrar seriöst vad hon tänkte med? Tror hon på allvar att Kenza ska länka henne för att hon vill ha svar på en fråga? Undra vilken planet hon bor på egentligen?

2010-01-12
 13:47:31

Paow är lik en bög!

Jag har tänkt på en sak jävligt länge, eller sen jag såg bilden på den här bögen i Paows blogg, att dom är sjukt lika på något sätt.. Jag vet inte vad de är om de är att dom är blonda och har typ lika dana frisyrer eller något helt annat.. Ni kan ju avgöra själva, men jag hade inte velat vara lik honom i alla fall.

2010-01-12
 13:26:40

Finn 1 fel..

2010-01-12
 01:12:25

Utelistan


Köpa löshår på internet!
Ska man köpa löshår så går man ju helt till en butik som verkligen kan se vilken färg du ska ha så att de verkligen blir bra. Man köper inte löshår på internet för att de är billigare och bättre.. Tänk om man får hem helt fel färg än vad man tror att man skulle få liksom, KUL !



Klippa bort halva sin kropp i Photoshop!

Det är jätte kul att använda PS, men ska man klippa bort halva sin kropp ska man väl ändå göra de snyggt. Jag menar man vill ju inte att de ska se ut som att man är ett vandrande skelett som gör missklyckade retuschering i Photoshop. En kille vill ha lite mer kött att ta i..




2010-01-11
 23:25:29

Inom en snar framtid ...

2010-01-11
 15:52:40

Video!

2010-01-11
 14:35:09

Nämen OOOJ!....



Dagen är inte ens slut..
2010-01-11
 13:23:51

Vilken sida?

2010-01-11
 13:16:17

Vad tänker ni med?

Några timmars sömn senare och jag sitter och äter chips till frukost.. Ska jobba stägning idag, kommer kännas lite konstigt eftersom de var senast i oktober som jag stängde, men men...

Hahah ni är ju sköna i huvudet,
undra vilka de är som söker uppmärksamhet eller är avensjuk, men märker ju de direkt så som ni kommenterar.. Jag skiter som sagt i vad ni tycker, de är ju mitt liv och jag gör ju precis som jag vill.. Jag vet att skulle jag vilja så skulle jag kunna bli större än Pissie, men jag låter stackars skruttet få ha den stoltheten, för utan den så är hon ju ingenting som sagt...

2010-01-11
 00:02:28

Omg du är ju patetisk!



Alexandra jag är inte dum i huvudet.. Jag vet att inlägget är riktat mot mig.. Och de var inte sebbe som bad mig fråga ut honom om dig, utan de var jag som frågade honom om dig.. Jag ville veta vad du håller på med eftersom att de är 2:a gången du hänger ut honom i bloggen när de är egenligen du som borde bli så jävla uthängd som de bara går. Du snacka om att vänner sviker och snacka skit och går till skvallerbloggar.. Hur tycker du själv att du är som vän ? Du gör ju dina vänner fulare för att du själv ska se bra ut, fast i själva värket så ser du ut som en levande prickikorv .. Du kommer stå ensam kvar när du den dagen lägger ner din blogg.. De är ingen som kommer vilja anställa dig eftersom att du snackar så mycket skit.. LÄGG NER MED DE DU HÅLLER PÅ MED !
2010-01-10
 22:23:22

Jag såg att...

Nu är jag hemma igen.. Jag och Fredrik åkte till ica maxi och handlade chips&dip som vi ska ha nu ikväll och så ska vi se på film. Såg att Hotgossip & falsksanning har lagt upp mitt tips om när jag pratade med sebbe idag på FB, vad kul. Jag vill även länka till en blogg som heter "StoppaKissie" där någon har skapat den och nu ska dom slå rekord och få fler läsare som hatar kisse än vad hon själv har på sin blogg! besök den och hjälp till du med!

[Klicka på bilden för att komma till bloggen]

Jag vill även tacka brudarna för en underbar kväll igår den var guld värd! Vi festade som aldrig förr och dansade som bara den, och de kan jag lova att jag känner av nu, har träningsvärk i hela kroppen, och sen plus att jag har de sen jag och Fredrik bowlade också, lite synd om mig hahah...



2010-01-10
 17:21:35

En sjukt rolig kväll...

Även om jag inte är sådär "jätte bakfull" så känns de ändå att man var ute igår. Jag hade en sån  förbannad rolig kväll med Linda och c/o på viper igår, vi dansade så man fick mjöksyra i benen, drack vin och hade allmänt sjukt kul. Fredrik kom vid 3 tiden och hämtade upp oss, körde sen hem linda och Chrippe sen åkte vi till donken och åt. Jag hade även en sjukt konstog dröm inatt, de kändes som att jag hade drömt allt som hände igår?

2010-01-08
 23:39:04

Mitt huvud........

Mitt huvud kommer att sprängas i bitar snart känns de som, och de går ju inte över. Men jag vill verkligen inte ta en alvedon för jag tror att får jag bara sova så kommer de att släppa.. Idag har jag shoppa! De gjorde jag igår med min älskade vän Linda! Fick med mig en stickad kofta en escada parfym ett par örhängen + ring och massa annat. är hel nöjd faktiskt.

Nej nu ska jag snart röra mig mot sängen, imorgon blir en lång dag som består av jobb och utgång med brudarna.


Såhär känns de som om jag ser ut just nu!

2010-01-06
 23:33:57

Lite off just nu!

Från ingenstans så börjar de bara snöa? När ska snön egentligen försvinna? Jag är så pisstrött på att de ska vara kallt och kyligt ute så man fryser näsan av sig. Nej men då ska de snöa ännu mer "skit väder" .

Har jobba hela dagen idag så är helt off nu.
Sovigt skit dåligt dom senaste tre dagarna så då är de inte så konstigt heller att man är lite bakom flötet nu. Pratade med min älskade vän Linda idag i telefon super längre, och vi ska ses imorgon och äta lunch och kanske shoppa lite inne i stan, ska bli super mysigt. Tyvärr har jag inge bild på mig och Linda på den här datorn.

Men imorgon kommer de super mycket mysiga bilder!
Godnatt ! <3
2010-01-05
 22:40:21

Undra om jag är beroende?...

Äntligen är jag hemma hos Fredrik! Jag trodde ju som sagt att jag skulle få sluta klockan 22 men när jag kommer till jobbet så slutar jag 21. Därför tog ci en liten trip till Ica maxi för att handla cola (som jag har blivit beroende av) och frukost.

Imorgon är de Ondag, en röd dag då man får dubbelt betalt så himla najs! Vilken tur att jag jobbar imorgon då. Jag har även löst andra problem idag som också känns skönt att ha de gjort.

Har ni haft en bra dag?

2010-01-05
 12:32:06

Dagens fråga?

Vaknade för typ 25 min sen.. Har redan hunnit äta frukost.. Börjar jobba om 2½ timme och jag är så jääävla trött. Och imorgon så ska jag upp ännu tidigare, undra om jag kommer lyckas ?

2010-01-04
 23:01:38

Jag klarar mig inte utan...

Saker jag inte klarar mig utan!

Familj + Vänner
Utan vänner och familj så har man ju ingenting. De är ju alltid dom som ställer upp för en. Jag älskar mina vänner över allt annat. Man har ju många vänner men bara få man litar på helt enkelt och de är ju tråkigt, men sånt är livet.

Iphone
Min telefon, jag blir helt handikappade om jag inte har den. Min telefon är som min dagbok, blir skit som om batteriet dör eller om någon snokar i den för de är ju endå MIN och inte någon annans !

Fredrik
Jag har aldrig träffat en sån underbar människa någonsin i hela mitt liv som verkligen vet hur man tar han om ett hjärta. Han gjort verkligen mitt hjärta helt och nu bultar de fortare än aldrig förr. Jag är så lycklig med honom!

Mitt jobb
Folk brikar klanka ner på människor som jobbar på mc donalds, men utan dom människorna som jobbar där så hade ni faktiskt inte kunna gå dit och äta och bli feta! Jag älskar mitt jobb för där har jag bland annat några av mina bästa vänner och man sysselsätter sig om dagarna till skillnad från andra.


2010-01-04
 12:58:00

Dålig uppdatering idag

Åh jag är så sjukt jävla trött! Jag har ingen aning om när vi somnade igår.. Men när jag väl har gjort de så lyckas Fredrik väcka mig 3 ggr av att han inte kunde sova. Så nu sitter man som en zoombie och vill bara sova egentligen.

Det är dags för ungdoms mottagningen idag som jag egentligen borde ha gått till för 100 år sen men eftersom att jag är så seg och inte orkar så drar jag ut på de hela tiden. Efter att jag har vart där så ska jag jobba 16 - 22 sen kommer jag somna på en gång när jag kommer hem tror jag.

Därför kommer de bli en jätte dålig uppdatering idag tyvärr!

2010-01-04
 02:55:23

Hissar / Dissar



December...
Jag är en sån människa som egentligen vill lägga december på dissar listan, men sen så tänkte jag på hur jävla kul de är när de är jul och nyår. Man får ju massa julklappar och sen så får man ju skjuta massa raketer. Man firar först julafton med sina nära och kära med god mat och allt vad de nu innebär, och sen firar man nyåret med dom bästa vännerna hur mysigt är inte det liksom?

Facebook
När man var liten tyckte man att playahead var roligt, men nu är de bara massa drägg som hänger där och massa små fjortisar som inte har skaffat sig ett liv. Därför tycker jag att FB är dubbelt så mycket bättre, de är inte alls som PA. Man kommer i kontakt med männskor som man kanske aldrig hade kommit i konakt med annars ( då menar jag gammla kompisar osv)



Fredrik
Alla vet ju hur jävla lycklig jag är som har träffat honom! Han är den mest underbaraste som finns på denna jord, och jag är så underbart lycklig att jag får vara tillsammans med honom! Vi har snart vart tillsammans i 6 månader! Så lycklig älskling!



Vädret
Älskar snö, men bara ibland! Jag tycker att de bara borde vaa snö kring jul och nyår och att de sedan kan försvinna.. Nu börjar man ledsna att de aldrig tar slut, att man fortfrande ska frysa ihjäl så fort man går utanför dörren. Har man gjort någon snygg frisyr så förstörs den av allt snöande eller regnande..

Löshår
Jag tycker de är skit fint med löshår, för de blir långt och även tjockare. Men när folk inte alls ser vilken färg som har på sitt eget och löshåret så är de inte snyggt. Eller när dom inte ser hur dåligt dom sätter in skiten heller? Ska man ha löshår ska man väl i alla fall se till att de sitter och ser OKEJ ut innan man går någonstans?


2010-01-03
 21:28:18

Ämmii svarar!


Johanna:
hejsan. Ville bara säga att jag läser din blogg hela tiden.:) älskar den!  Ville bara fråga dig vilken skvallerblogg du tycker är bäst.? om man vill läsa skvaller om tex kenza eller kissie.
Kram kram johanna =)


Ämmii:
Hej Johanna! Kul att du tycker om min blogg! Jag läser massor med skvallerbloggar, men bara 2 av dom är seriösa och de är dom jag tycker mest om! FalskSanning och HotGossip. Kram
2010-01-03
 21:01:35

Runt halva jorden..

Känns som vi har åkt runt halva jorden nu. Fast de har vi ju inte precis. Vi åkte först hem till mig och hämtade Mickan plus en telefon som jag skulle sälja. Sen därifrån till Jobbet för att sälja min telefon till en jobbarkompis. Efter de lämnade vi av Mickan hos hennes kompis Therese och sen till Ica för att köpa lite frukost plus annat gott som följde med i påsen även fast jag lovat mig själv att sluta med sånt skit "ajabaja" . Så nu är vi hemma "pustar ut"


Mitt fina armband


Och självklart cola med liiiite godis!

2010-01-03
 15:50:04

Hoppsan?

Medans älsklingen ligger och sover så sitter jag och nördar framför datorn, så är de istort sätt varje morgon (fast inte alltid). Men så sitter jag och kollar runt på olika bloggar och så råkar jag tycka på en knapp när jag kommer åt högerklicken. Så jag var tvungen att väcka stackars älsklingen så att han kunde hjälpa mig..

2010-01-03
 14:39:19

Det är FEJK !

Jag är så jävla glad . Fredrik och hans bror satt typ 2 timmar för att fixa PS (Photoshop) till mig, visst är de snällt? Efter de så hjälpte Fredrik mig med min nya header. som ni ser ? "Pekar upp" . Jag tycker den blev helläcker men sen när jag lärt mig mer om PS så kommer jag göra en supersnygg..

Jag älskar ju skvaller, så därför läser jag ju skväller bloggar
minst 1 gång om dagen.. Och idag när jag läste såg jag att de var en av mina favoritskvallerbloggar som hade avslöjat Ki**ies privata blogg.. Men sen blev jag så jävla besviken när jag jag väl gick in på den såkallade "Privata" bloggen och såg att den bara var fejk [klicka här för att se själv]

2010-01-02
 23:02:31

Statistiken?

Undra om jag kommer att somna tidigt ikväll eller om jag kommer att ligga upp och spela halva natten eftersom att jag är ledig imorgon? Vad tror ni på? Har ätit nu när jag kom hem till Fredrik, ni vet ju att jag inte får äta skräpmat så jag fick vänta med att äta tills jag kom hem hit. Han hade gjort Fläskfilé med potatis och bea sås, jätte gott faktiskt.

Lördag? En sån dag man kanske ska festa? Elin ringde mig och ville att jag skulle komma dit hon var i Salem, men jag orkar verkligen inte, så jävla tråkig är jag denna helg tyvärr...

Såg att statistiken har flygit upp KUL!

2010-01-02
 14:21:55

Man tappar bort dagarna...

Vaknade för en stund sen, de blev sent igår eftersom att vi kollade på film "Wallander - Tjuven" så är ganska seg men de får gå endå eftersom att jag ska jobba idag. Har vart ledig i typ en vecka så de känns lite segt att gå till jobbet efter all ledighet.

Lördag idag ju, fast de känns inte som de..
Helt ärligt har man typ tappat bort dagarna och glömt bort vilken dag de är, men de kan bli så när de är många bollar i luften.



2010-01-01
 21:46:35

Mina nyårslöften!

2010-01-01
 15:36:28

En film från nyår!

En av filmerna som filmades under kvällen!

2010-01-01
 14:42:15

Nu är de 2010

Då var de nya året här! Nu är de alltså 2010 och kan du tänka dig att de redan har gått 10 år sen vi firade vårat 2000 tal? Jag tycker tiden har gått så himla fott och jag kommer ha jätte svårt att vänja mig med att skriva 10 istället för 09 eller 2010 sitället för 2009, kommer inte ni också ha det?

Gårdagen blev verkligen toppen! Har så mycket bilder och filmer så jag måste verkligen titta egenom allt ordentligt så man inte lägger upp skräp bilder.. Vi började kvällen med en fin middag hemma hos Fredrik med hans familj. Efter de så åkte vi hem till Anton och festade, eller de blev lugnt. Killarna byggde hemmagjorda småsmällare medans vi dansade runt. Runt halv 12 så rörde vi oss upp till Sandra och Tobbe för att festa vidare med dom och skjuta in de nya året tillsammans. Alla hade så mycket smällare så de var helt sjukt, och fint var de också!

Bilderna nu då... ;)





Det var bara lite bilder av kvällen! Mer finns på FACEBOOK