2010-02-27
 11:14:02

hihi

Klicka här så kommer du till min RIKTIGA blogg!
2010-02-17
 02:53:22

Hejdå blogg.se

Ledsen att behöva säga detta men jag kommer inte att fortsätta blogg hos blogg.se längre. Varför är för att jag har ledsnat på att man nästan aldrig kommer in och när man väl gör de så går de hur segt som helst, och jag är så trött på de.

De känns tungt att behöva lämna allt men jag måste verkligen göra de. Så om du vill fortsätta läsa min blogg kommer du att kunna göra de egenom att klicka på bilden

Funkar inte den så pröva http://finest.se/emsii
2010-02-17
 00:14:52

Fy på blogg.se

Jag var så trött imorse så jag trodde jag skulle dö. Eller jag vaknade vid 3 och jag började jobba vid halv 5. Så jag orkade inte blogga något innan jag drog till jobbet så sorry..

Igår så försökte jag logga in på blogg.se i flera timmar men de gick inte.
Och detta är inte första gången som detta händer och jag börjar lessna ganska hårt på att de blir så nu. Så jag funderade på att byta till finest.se eller något annat för jag orkar inte med de här stället längre om de inte börjar skärpa sig inom en snar framtid..

2010-02-15
 20:32:17

Känner mig som en ny människa

Nu har jag duschat, fönat håret och plattat de. Nu känner jag mig som en ny människa igen. Alltid lika skönt att duscha och skrubba sig ren haha.. Jag satte på mig min favorit tröja idag också .

2010-02-15
 18:38:42

Mat och sen dusch..

Har suttit i sängen hela dagen. Har velat lägga mig ner och somna om flera ggr men sen har de bara inte blivit av. Så mamma ringde för en stund sen och sa att maten var klar.. Så ska ta och äta upp och sen hoppa in i duschen.

2010-02-15
 16:39:32

Sökte på mig själv!

Jag sökte på mig själv på google, eller jag skrev bara mitt förnamn, och så kom hela mitt namn upp. Är inte de lite häftigt eller? över 10 000 länkar o MIG! Och mer lär de ju bli ;)

2010-02-15
 16:09:59

Måste vända på dygnet..

Klockan är sådär jätte sent på eftermiddagen och jag vaknade för drygt en timme sen. Jag måste verkligen försöka ställa tillbaka mitt dygn snart för i mars så ska jag bara jobba dagtider så då måste man vara pigg.

Somnade runt 8 imorse.. Mådde skit dåligt inatt, vet faktiskt inte varför jag gjorde de. Tårarna bara rann och rann, men nu är de bättre och jag känner mig starkare än någonsin hhaaha..

Idag då? Jo jag har hunnit äta en tacos de är allt. Men jag hade faktiskt inte tänkt göra ett skit till Fredrik vaknar så ska jag åka hem till honom och mysa, för de behöver jag verkligen nu KÄRLEK!


Jag & min lillasyster

2010-02-15
 03:55:32

Visste ni att...


Jag är beroende av läppsyl? Jag har vart de sen jag var drygt 14 år. De började med att jag kände att jag hade torra läppar och började därför använda läppsyl, och därefter så har jag vart beroende av de. Har jag inte läppsyl så har jag läppgland, men läppstift avnänder jag typ ALDRIG, de är bara för tanter.

Mitt favorit läppsyl är Försvarets hudsalva som den heter. Jag vet att de låter skit äckligt och skit skumt men de är sant, den är as bra och så luktar den as gott. Nästan så man skulle vilja äta upp den faktiskt.

2010-02-14
 23:47:33

Nu finns Ämmii på Twitter..

När de gäller nya hemsidor och så, så är jag ganska seg med att bli medlem på dom. Typ som Facebook, de tog typ 1 år innan jag gick med där och när jag gjorde de tyckte jag de var så jävla boring tills jag började fatta hur de gick till.

Lika så Twitter, jag  har liksom inte fattat varför alla ska ha de.. Man bara skriver saker där sen INGET MER? Men nu är jag medlem där, och där kommer du kunna följa mig hela tiden. Där kommer jag att skriva saker som jag inte kan skriva här i bloggen!

2010-02-14
 22:55:24

Skrattretande?

Asså jag vet inte hur länge jag har suttit och skrattat åt alla kommentarer som har lämnat hos Hotgossips med inlägget som jag tipsade henne om.. Ni är så jävla patetiska hela bunten och så jävla avundsjuka så de är helt galet.



Jag får ju iaf den uppmärksamheten jag är ute efter om ni inte har fattat så långt? Jag har aldrig bett er att ÄLSKA mig eller hur? Hata mig gärna för de stör inte mig..
2010-02-14
 18:08:00

Vanilj eller mandelmassa?

Jag och mamma har något stor gemensamt faktiskt. Och de är att vi båda älskar semlor. När de inte är sånhär "semeltid" så bakar vi egna och när de väl är dags för "semel tiden" så köper vi minst 1 semla om dagen. Och man blir ju inte direkt samll då.. Men som tur är går man ju inte upp i vikt av de.

Min favorit är med mandelmassa !
2010-02-14
 15:42:11

Den tråkigaste dagen...

Åh jag är så trött.. Skulle som sagt kunna sova minst 4 timmar till. Men jag jag får liksom panik om jag vaknar senare en fyra för då har man ju sovit bort hela dagen. Jag och Fredrik var vakna till 7 imorse, så de är inte så kontigt att jag är trött.

Idag är de Söndag, den tråkigaste dagen på hela veckan, och de är även måndagar också faktiskt.. Nästa vecka är de lön och de känns så jävla bra! För inatt drömde jag att jag sålde min säng och jag tror helt ärligt de var på riktigt så jag vaknade helt anfodd..

Vad ska ni göra idag?

2010-02-13
 14:41:12

Idag blir en dålig dag..

Idag kommer de att bli en såndär skit dålig uppdatering.. Jag börjar nämligen jobba om 1 timme och 20 min och slutar inte fören vid 00:15 inatt. Det tråkigaste av allt är att jag börjar jätte tidigt imorgon igen och slutar ganska sent så vi får se när nästa inlägg drycker upp?



I Know you love me everytime !
2010-02-13
 02:31:59

Snart läggdags!

Klockan är mitt i natten som vanligt, och jag är vaken.. Visseligen är de Fredag och de är typ vanligt. Men jag sak jobba imorgon och jag är helt slut efter att ha vart runt överallt idag känns de som. Vi började kvällen hos S&E och sen vidare till S&K där alla nördade playstation 3.. Efter att ha nördat ett tag körde vi hem Marcus som var något full, och sen vidare till T&S för att snacka lite skit.

Nu har vi ätit nattmacka och han spelar bögspel på xboxet och jag sitter här.. Nu ska ni få lite bilder från S&K som vi var hos och nördade playstation 3..


Jag var ensam tjej med bara massa killar.. KUUL..


Tecken 3 spelade dom
2010-02-12
 20:34:01

Hemma hos S&E nu..

Hemma hos S&E nu, men tråkigt nog så är Elin inte hemma utan hon hade åkt till Agnes, så jag får sitta här med 5 killar och 1 hund helt alone.. Och detta betyder ju att jag absolut inte får se lets dance..


Jag just nu.. OSMINKAD...


S P någon och lite av M


Här var de vild diskution


Dom hade köpt ny 42tums tv, tror ni jag är avundsjuk eller?

2010-02-12
 19:00:09

Ge mig värme nu...

Jag längtar så sjukt mycket efter våren, för de är då man kan skippa vinterjackan och dom här klumpiga skorna och ta på sig mer lätt. Tänk er att...


Sitta på altanen med vänner och snacka skit ..


lilla på stranden när de är 27 grader varmt...


Komma hem något full utan vinterjackan...


klockan 8a på kvällen är solen fortfrande uppe [Min födelsedag]


Åka upp skjutet på liseberg


Jag vill HA VÅR/SOMMAR NUU!
2010-02-12
 17:42:42

Ni är så söta!

Jag vaknade sjukt sent och jag har fan sovit jätte länge, ändå så känner jag mig fett seg och helt slut i huvudet. Sitter och pratar med massa bloggläsare på MSN och dom är ju sjukt söta hehe..

De är många som har sagt att jag ska börja med att lägga in mer bilder från mina dagar och jag vet att jag har vart lite dålig på de, men jag lovar att jag ska bli bättre på de.. Idag följer Kameran med mig hem till Elin och Sunke.



2010-02-12
 15:10:25

IDAG är de Fredag...

Hej mina söta bloggläsare!
Låster som Foki när jag säger så men aja.. Igår när jag pratade med Yosefh på FB så frågade jag varför han inte var ute och festade eftersom att de är Fredag, och gissa om han började skratta åt mig eftersom att de bara var Torsdag haha. Men IDAG är de iaf Fredag eller hur?

Ska mest ta de lungt och jag vet att jag är tråkig som inte gör något annat än att ta de lungt men jag jobbar imorgon och då får man inte vara bakis.. Eller jo de får man men jag orkar inte vara de eftersom att jag stänger.

2010-02-12
 03:26:24

Lady Gaga Beyonce Rihanna


2010-02-12
 01:40:14

Papper i näsan...

Det är fan olagligt att vara såhär förkyld som jag är. Just nu sitter jag med två pappers tussar i näsan för att de inte vill sluta rinna.. De ser rätt roligt ut faktiskt.


Sexigt värre!

2010-02-11
 23:38:20

Ni är avundsjuka!

Ledsen för en dålig uppdatering idag men har jobbat och sen vart hos Elin och Sunke för att Sunke fyller år idag. Så kom precis hem till älsk, så ska ta och varva ner lite nu. Han spelar något spel som heter GAY TONY och jag nördar vid datorn haha.

Jag har läst geom era kommentarer och jag bara skrattar er rakt upp i ansiktet.. Allt hänger bara på avundsjuka och för att ni inte alls får samma uppmärksamhet som ni skulle vilja ha ! Jag är bättre än er så är de ju bara! ;)



2010-02-11
 14:59:21

Tre saker samtidigt!

Jag måste vara den ända kvinnan som kan göra tre saker samtidigt?
Jo jag har suttit i telefon med Dessan i 30 min samtisigt som jag sminkar mig och kollar på TV, är inte de så jävla coolt eller? Hahaha.. Nu är jag i alla fall klar och redo för att åka till jobbet "mpste planka på tåget2 pinsamt värre hahha, men så blir de när man inte köpt något busskort än.


Jag behöver iaf inte PS för att se bra ut :D


PUSS
2010-02-11
 14:10:27

Varning för dålig bild!

När de gäller att Shoppa är jag så jävla dålig på de. Jag tycker typ allt är fullt och jag vill inte sätta på mig någonting av de som finns i affären. Men Jag har faktiskt köp en ny kjol, och fråga mig inte varför just en KJOL när de är minusgrader ute? Jo men jag tyckte den var skit söt. Ni ska få se

VARNING FÖR DÅLIG BILD!


Bakisdan av kjolen, glömde helt bort att fota framtidan men de ser lika dan ut på båda sidorna.
Kjolen är köpt på H&M för 199:-
2010-02-11
 13:26:51

Jag som skulle vara duktig?

Godmorgon?
Jag som skulle vara så duktig och gå upp tidigt idag, och vad hände med de ? Jo som vanligt vaknar jag sent. Hur mår mina älskade bloggläsare då? Jag ska jobba idag. Fast jag börjar inte fören 16:45 så de är ju ett tag lvar.

Jag har inge jävla busskort för att jag har glömt att köpa de
, så jag måste planka på tåget precis som jag gjorde påväg hem igår, och gissa om jag kände mig dum? de var liksom 100 år sen jag plankade..


Morgonfrillar än alltid skitsnygg!


Såhär trött är jag just nu!
2010-02-11
 03:23:34

Gamla minnen!

Jag satt precis och kollade genom en mapp jag har på datorn med bilder i . Mappen heter " Jag och vänner " och i den mappen hittade jag sjuuukt gamla bilder från när jag var 13 tills nu.. Tänkte vara lite snäll och visa dom för er hihi.


Jag Tina Hanna och Linn i gamle by med KK i 7an tror jag de var.


Nyårafton 07-08 Ser ni hur långt miyy hår var? :O


Jag och min bästa vän.. Tror jag var runt 14 där


Jag och Maggie påväg in på krogen 07


Jag och mimmis fulla efter en natt ute på krogen


Hahah hela bilden säger ju allt! 2004


Jag och mimmis hade tråkigt en natt så vi klädde ut oss till H*r*r


Sommaren 2008


Den finaste flickan på jorden Fanny 2007 tror jag?
2010-02-10
 23:36:10

Sanningen!

Vad jag tycker om Kissie idag är de många som har frågat, vad jag tycker om att hon har förstorat brösten och att hon har vart så elak? Jo jag tycker väl ingenting .. eller ja nu ljuger jag! Jag tycker hon är så patetisk som människa, hon gör de enbart för att få uppmärksamheten och att folk ska bli helt galna i henne. Hon skrev att hon aldrig skulle visa upp resultatet vilket hon nu gör, hon blottar ju sina tuttar i höger och vänter i hela tiden.

 

Jag tyckte väldigt mycket om ALEXANDRA inte kissie, själva karaktären Kissie har jag aldrig gillat, men sen emot slutet av våran vänskap så märkte man hur hon själv levde sig in mer och mer i rollsen som Kissie och blev besatt av henne. Hon blev dryg elak och snackade skit om sina vänner bakom ryggen. Hon säger att folk är feta fast dom är smalare än henne och så umgås hon med två fetto kissar liksom.

 

Den dagen man inte blir "rikg" av att blogga längre kommer hennes liv rasa samman. Ingen kommer vilja sammarbeta med henne, eftersom att hon har skrivit så mycket skit i sin blogg om allt möjligt. Hon kommer inte äns få ett jobb på MC DONALD´S för att hon är så blåst.

 

Jag är absolut inte ute efter att härma henne, men hon ger en bra ideer liksom så vem vill inte at iden ifrån henne. Men de betyder ju inte att man är en KISSIE wannbe? Jag är absolut inte ute efter status, precis som typ Yosefh är som verkligen gråter ner sig för att han inte får umgås med Paow.

 

Jag vill bara att ni ska fatta att Kissie är ingen att se upp till, visst nu kommer ni ba "och de ska komma från rätt käft" men visst gör som ni vill.. De är ändå jag som kommer ha rätt i slutändan ändå!

 

2010-02-10
 14:46:28

Vi säger inte godmorgon?

Ska man säga godmorgon? Nej men vi skiter i de. Jag vaknade iaf nyss eller för typ 10 min sen. Meningen var att jag och Fredrik skulle ut och gå men han sover fortfrande och jag ORKAR verkligen inte. Ska jobba idag och de räcker med de.


Jag just nu!

2010-02-10
 03:06:46

Helt jävla ointressant!

Asså att jag alltid lyckas vara vaken såhär sent? Jag fattar verkligen inte hur man kan vara en sån nattuggla som jag är. Men jag bör sova nu egentligen, inte för att jag ska upp tidigt men bara för att liksom.

Imorgon ska jag och Fredrik ut och gå HELT jävla ointressant jag vet men de ska bli skönt faktiskt. Efter att ha suttit inne en hel dag nu och bara spelat dataspel så behöver man komma ut i friska luften. Jag ska jobba imorgon cokså, till klockan 21 så jag är väl hemma någon gång runt 22 skulle jag tro..


Jag nördade detta spel i typ 3 timmar


En suddig bild på älsk som inte ville vara med!

2010-02-09
 20:11:10

Farmville på Facebook!

Hej mina älskade läsare!
Jag har haft fullt upp idag med allt möjligt så de har blivigt en sån usel uppdatering. Fredrik fyller ju år idag så vi har precis ätit och nu har jag spelat lite Farmville på Facebook. Jag har verkligen blivit helt beroende av de. Men kan liksom bygga sin egen farm, med allt möjligt i. Du kan ha alla möjliga kontiga djur och blommor och allt vad de nu innebär..

Såhär ser min farm ut just nu, håller på att odlar rosor därför den ser rätt trist ut

2010-02-09
 17:39:28

Uppmärksamhet! <3

Något som alla älskar är ju att få uppmärksamhet eller hur? och sitter du nu och suckar och skakar på huvudet så ljuger du, för ALLA gillar de. Men jag älskar de, och speciellt från mina underbara gulliga bloggläsare.


Kissie släng dig i väggen, och hoppas någon spränger dina silikonpattar hihi
2010-02-08
 23:52:20

Älskar semlor!

Mitt rum som jag skulle städa blev aldrig klart. Jag slutade mitt i eller jaa, jag hann ta bort alla smuttskläder och lite småsaker som låg på glovet innan mamma kom hem och sa att hon hade en semla till mig. Jag blev så jävla inne i min semla så jag glömde bort att städa.. Nu sitter jag hemma hos Fredrik och om 8 min fyller min älsk år !


Hade börjat äta på den redan innan jag kom på att jag skulle ta kort på den haha!

2010-02-08
 22:09:11

Absolut inte min stil!



Be Kissie om förlåtelse
- Nej skulle inte tro de, ALDRIG I HELA MITT LIV

Förstora tuttarna för att få status
- Man ska vara nöjd med din kropp, är man inte de kan man ju söka hjälp istället.

Vara otrogen mot min pojkvän
- Till skillnad från vissa andra som inte kan hålla tungan i styr så fårt hon får lite alkohol i sig. Aldrig skulle jag kunna vara otrogen mot min pojkvän!
2010-02-08
 20:58:57

Chatta med mig!

Vill du chatta med mig, och få svar på tal på dina frågor..
adda mig då nu på [email protected]!
2010-02-08
 20:31:15

Städkik :O

Man kan ju inte ligga och dega hela dagen, därför fick jag precis en såndär "städkik" som typ händer 2 ggr om året, och dom två gångerna brukar vara "dagen innan julafton" och så "dagen innan jag fyller år" hahaha...

 

2010-02-08
 19:22:01

Lets Dance Finalen!

Åh jag är så slut i hela kroppen.. Imorse när jag vaknade ville jag verkligen ut och gå innan jag skulle äta frukost, men så tänkte jag på hur förbannat kallt de är ute och hur mycket min näsa redan rinner så jag stannade kvar under tecket ett tag till.

Gick upp sen i alla fall.. Ringde Linda och vi skvallrade lite som vi alltid för. Vi bestämde också att vi ska ses snart, när vet vi faktiskt inte riktigt. Men om vi inte hinner ses så se vi ju på Lets dance finalen, och de kommer bli så underbart JÄVLA ROLIGT!

2010-02-08
 00:38:59

Svaren från frågestunden!

Vad tycker du om dom olika bloggarna?

Kissie - Måste jag ens uttrycka mig?
Amir - Osäker på sig själv och bara ute efter kändisskapet
Dessie - Hon kommer nog att förstå att de inte går att vara fjortis hela livet
Kenza - Den grymaste av dom alla i bloggvärlden iaf
Blondinbella - Vet vart hon står, med båda fötterna på jorden
Paow - Blir mer och mer mogen för varje dag
Yosefh - Jag vet faktiskt inte?
Dennis M - Vem är han?
Foki - Tyckte om henne förut, men de känns som om hon också spelar ett spel

Hur många läsare har du om dagen ungefär?

- De är olika faktiskt, beroende på hur mycket jag uppdaterar osv..

Läser du andras bloggar?
- Njaa.. Kenzas läser jag och även mina vänner

Jobbar du på mcdonalds?
- Japp de gör jag

vilken bloggare är bäst

- Helt klart Kenzas

Vad gör du när du har tråkigt hemma
- Kolla på TV eller spela något roligt spel som typ "The sims" haha

har du något tips på hur man kan få sin pojkvän att bli mer kär i en

- Du ska aldrig vara för på, om du vill ha honom/henne ska du låta han/hon komma till dig. Du ska vara dig själv helt enkelt, men ändå visa att du finns.

Vem klär sig bäst ? kissie eller dessie
- Öhmm.. Dessie måste jag faktiskt svara då..

Varför ljög du om att du hade falsksannings ip-adress?

- Jag har FS ip adress, men jag drev bara om att jag kommer avslöja henne, de är OMÖJLIGT..

hur var det att vara kompis med kissie?
- Jag ska inte ljuga nu.. Utan att vara vän med henne var en av dom bästa tiderna, man hade aldrig tråkigt och hon har sån jävla sjuk humor. Men de var också lite krävande eftersom att hon blir förföljd av fjortisar på stan typ dagligen..
2010-02-07
 23:15:35

Förkyld

Kom hem för ett tag sen.. Sandra och Tom var supergulliga som körde hem mig, så jag slapp gå i den här förbannade kylan. Förkylningen börjar i alla fall släppa lite nu, men de är fortfrande hemskt..

Imorgon är jag ledig, så ska passa på att städa och även sova så länge som möjligt.. För jag vet att jag inte kommer att somna tidigt idag..

på Tisdag fyller Älskl år, hela 22 år

2010-02-05
 17:48:51

Lets Dance

Det är ju Fredag, och de innebär ju att de är Lets Dance ikväll. Jag har två favoriter just nu och de är Claudia och Molly. Men jag hoppas att Claudia tar hem hela skiten för hon är verkligen skit duktig .. Jag kommer att se Lets Dance tillsammans med Elin ikväll, så de ska bli supermysigt..

Vem är din favorit?
2010-02-05
 16:16:10

Hissad !!

När vi ändå är igång och dissar så kan vi ju HISSA också.. Jag vil HISSA en ny skavllerblogg som jag har börjat följa.. Den är inte alls som dom andra utan uppdaterar mer än dom och har mycket bättre skvaller.. [Klicka här för att läsa bloggen]

2010-02-05
 15:47:05

Du är så dissad...

En brud jag absolut inte förstår mig på är Lina.. Någon radom brud som skriver i typ allas bloggar hur fula dom är hur dåliga dom är, för att få uppmärksamheten. Jag har en liten känsla av att hon vil försöka nå upp i Kissies nivå, vilket aldrig kommer ske då.. Sånna brudar som hon PISSAR VI PÅ !

2010-02-05
 15:05:41

Oj dååååå...

Såg att FS hade DISSAT mig.. ganska kul, inte för att jag tar åt mig av vad hon säger eller vad NI säger heller.. Har ju ingen aning om vilka ni är så varför skulle man ta åt sig då liksom?  Varför kasta skit på någon man inte känner? Jo för att NI inte har några liv och ni tror att ni kan KNÄCKA mig med era små fula ord.. UNDRA VEM DE ÄR SOM SKA VÄXA UPP.. JO NI FÖR FAN!

2010-02-03
 15:20:48

En liten frågestund!

Varför jag inte skriver så mycket är för att jag tycker min design är skit trist, men min nya är påväg, och när den är uppe lovar jag att de blir bättre än aldrig förr! Men eftersom att jag inte uppdaterar så mycket kan vi väl köra en liten frågastund?

FRÅGA VAD NI VILL!
Svaren kommer ikväll!
2010-02-02
 13:34:18

En bättre morgon!

De blev en bättre morgon en igår . Igår vaknade jag med rinnande näsa och ont i halsen plust att jag hostade så jag trodde jag skulle hosta upp mina lungor. Men nu däremot är jag väldigt stressad, vaknade för 35 min sen och min buss går om 30 min, LYCKAT EMELIE!

Idag mår jag iaf bättre än igår och de är bra, jag har däremot inte vågat öppna munnen och säga något så jag vet inte om min röst är kvar? NU måste jag verkligen sätta fart... BYE!